20.-22. januar 2023
ÅLESUND
Denne konferansen holdes på to lokasjoner:
Åpen Himmel ÅLESUNDÅpen Himmel Tønsberg
ProgramTalere & LovsangsledereSeminarerBarneoppleggPraktisk informasjon

Program

FREDAG

17:30 Registreringen og kafeen åpner, mulig å kjøpe middag
18:00 Bønnemøte
19:00 Kveldsmøte - Eirin&Kjartan Sørheim taler

LØRDAG

09:00 Bønnemøte
10:00 Morgenmøte med vitnesbyrd og historier
12:00 Åpen kafé med lunsj-servering

13:00 Profetisk betjening
14:00 Pause
18:00 Bønnemøte
19:00 Kveldsmøte - Martin Cave taler
                          


Søndag

10:15 Bønnemøte
11:00 Gudstjeneste - Egil Elling Ellingsen taler. Grupper for barn 0-13år
17:15 Bønnemøte
18:00 Gudstjeneste - Terje Høyland taler + ungdomsgudstjeneste

Eirin og Kjartan Sørheim - er gift og jobber begge to i IMI-kirken, Eirin med barn og Kjartan med Thailand. De vil dele med oss sine erfaringer av når livet ble krevende og hvordan det har utdypet deres forhold til Gud som far.

Øistein Øvergaard er lovsangspastor i IMI-kirken. Han er utdannet pastor fra Ansgarskolen i Kristiansand. Har vært ungdomspastor i Arendal, lovsangspastor i New York, samt pastor i Bergen. Har stått i bresjen for CD-utgivelsen "Troens øyne" fra IMI-kirkens lovsangsarbeid.

Kristin Horne er låtskriver og lovsangsleder i IMI-kirken. Hun har gitt ut platene Knowing You, Seasons og jule-EPen I det høyeste, og bidratt på flere av Impuls sine utgivelser og begge utgivelsene fra IMI-kirken. Du møter Kristin og teamet hennes på Åpen Himmel i januar.

Martin Cave - født i England og flyttet til Norge med sin mor og bror når han var 3 år. Han vil dele med oss om hvordan det har vært å ha et krevende forhold til sin egen far og hvordan Gud grep inn hans liv helt konkret i forhold til dette.

Seminarer


TWEENS

Praktisk informasjon

Priser

Priser før 1.3:

Ordinær: 500,-
Studenter, honnør og medlemmer i IMI Kirken: 400,-

Priser fra 1. MARS i døra:

Ordinær: 600,-
Studenter, honnør og medlemmer i IMI-kirken: 500,-

Medarbeidere (etter avtale med leder og uavhengig av dato): 100,-

Enkeltmøter i døra: 200,-

(Møtene på søndag er gratis.)

Overnatting

Overnatting må ordnes selv. 

Vi anbefaler Stavanger Forum Hotel som ligger veggivegg med IMI-kirken. Telefon: 5193000 eller e-post: forum@scandichotels.com.

Ellers ligger Clarion Hotel Energy i gangavstand fra IMI-kirken

Veibeskrivelse og transport

IMI-kirken ligger i Gunnar Warebergsgate 15, 4021 Stavanger. Vegg i vegg med det høye, ovale Scandic Forum Hotell. Inngangen til kirken ligger til vestre for inngangen til hotellet. Det er betalingsparkering i parkeringshus ved siden av.

Fra Sola flyplass

Ta flybussen som går via Forum/Madla og si at du skal til/trykk på stoppknappen når det annonseres Scandic Forum Hotel. Gå i retning av det høye, ovale hotellet. Ta flybussen som går via UIS/SUS og be de stoppe på Brustadbua. Kryss gata og passer foran inngangen på butikken Brustadbua, fortsett rett frem på gangveien langs E39 til du ser det høye, ovale hotellet (litt lenger å gå enn den andre flybussen) Kopiere fra Impuls sin hjemmeside: Buss fra Stavanger sentrumBil fra KristiansandBil fra Bergen

Buss Fra Stavanger sentrum

Ta buss: nr. 2, 3, 6, 7 eller 16.

Gå av på stoppestedet: Tjensvollkrysset.  Gå over veien via broen formet som en rundkjøring i lufta, og gå i retning av det høye hotellet. Inngangen til kirken ligger til venstre for hotellets inngang

Bil fra Kristiansand

Du kjører på E39, tar av ved avkjøringen mot sykehuset rett før sentrum. Ta til venstre i denne rundkjøringen, deretter rett fram i de to neste rundkjøringene. Litt etter Brustadbua (butikk på venstre hånd), ser du det høye hotellet. Kjør helt rundt i neste rundkjøring og litt tilbake. Ta første vei inn til høyre etter parkeringshuset. Her vil det stå skilting til parkering for buss og bil.

Bil fra Bergen

Følg E39 etter at du kjører av ferja ved Mortavika gjennom Rennfast tunnellene. Gjennom bomringen og tunnellen. Rett frem i tre rundkjøringer og inn til høyre etter parkeringshuset. Følg skilting til parkering for buss og bil.

Finn frem

IMI-kirken
Gunnar Warebergsgate 15
4021 Stavanger