Møt Gud og bli forvandlet av Hans nærvær
3. - 5. september 2021
IMI-Kirken, Stavanger
ProgramPraktisk informasjonPåmelding

Program

Fredag

18:30Registrering
19:00Lovsangsmøte
21:30Åpen kafe etter møtet


Lørdag

18:30Registrering
19:00Lovsangsmøte
21:30Åpen kafe etter møtet


Søndag

10:00Familiegudstjeneste (egen påmelding)
12:00Familiegudstjeneste (egen påmelding)
17:00Gudstjeneste (egen påmelding)
19:30Gudstjeneste (egen påmelding)

Praktisk informasjon

Priser

Alle møtene er gratis, men pga korona må man melde seg på for å være sikker på å få plass

Påmelding

Overnatting

Overnatting må ordnes selv.

Vi anbefaler Scandic Forum Hotel som ligger veggivegg med IMI kirken. Telefon 5193000 eller e-post forum@scandichotels.com. Oppgi kode D000035208 ved bestilling på nettsiden, eller direkte til hotellet.

Priser pr. natt ink frokost:

Enkeltrom 890,-
Dobbeltrom 990,-

Ellers ligger Clarion Hotel Energy i gangavstand fra IMI-kirken

Veibeskrivelse og transport

IMI-kirken ligger i Gunnar Warebergsgate 15, 4021 Stavanger. Vegg i vegg med det høye, ovale Scandic Forum Hotell. Inngangen til kirken ligger til vestre for inngangen til hotellet. Det er betalingsparkering i parkeringshus ved siden av.

Fra Sola flyplass

Ta flybussen som går via Forum/Madla og si at du skal til/trykk på stoppknappen når det annonseres Scandic Forum Hotel. Gå i retning av det høye, ovale hotellet. Ta flybussen som går via UIS/SUS og be de stoppe på Brustadbua. Kryss gata og passer foran inngangen på butikken Brustadbua, fortsett rett frem på gangveien langs E39 til du ser det høye, ovale hotellet (litt lenger å gå enn den andre flybussen) Kopiere fra Impuls sin hjemmeside: Buss fra Stavanger sentrumBil fra KristiansandBil fra Bergen

Buss Fra Stavanger sentrum

Ta buss: nr. 2, 3, 6, 7 eller 16.

Gå av på stoppestedet: Tjensvollkrysset.  Gå over veien via broen formet som en rundkjøring i lufta, og gå i retning av det høye hotellet. Inngangen til kirken ligger til venstre for hotellets inngang

Bil fra Kristiansand

Du kjører på E39, tar av ved avkjøringen mot sykehuset rett før sentrum. Ta til venstre i denne rundkjøringen, deretter rett fram i de to neste rundkjøringene. Litt etter Brustadbua (butikk på venstre hånd), ser du det høye hotellet. Kjør helt rundt i neste rundkjøring og litt tilbake. Ta første vei inn til høyre etter parkeringshuset. Her vil det stå skilting til parkering for buss og bil.

Bil fra Bergen

Følg E39 etter at du kjører av ferja ved Mortavika gjennom Rennfast tunnellene. Gjennom bomringen og tunnellen. Rett frem i tre rundkjøringer og inn til høyre etter parkeringshuset. Følg skilting til parkering for buss og bil.

Finn frem

IMI-kirken
Gunnar Warebergsgate 15
4021 Stavanger

Meld deg på nå