Møt Gud og bli forvandlet av Hans nærvær
6. - 8. september 2019
IMI-Kirken, Stavanger
ProgramTalere & LovsangsledereSeminarerPraktisk informasjonPåmelding

Program

Fredag 6. sept

17:30Registreringen og kafeen åpner, mulig å kjøpe middag
18:00Bønnemøte
19:00Kveldsmøte med forbønn.
21:30Åpen kafe etter møtet med varm mat, god kaffe og kaffemat

Lørdag 7. sept

9:00Bønnemøte
10:00Morgenmøte. 
12:00Lunsj. Åpen kafé med matsalg
13:00Profetisk betjening
13:30Seminarer 
15:00Pause
18:00Bønnemøte
19:00Kveldsmøte med forbønn.
21:30Åpen kafe etter møtet med varm mat, god kaffe og kaffemat

Søndag 8. sept

10:15Bønnemøte
11:00Gudstjeneste (Opplegg for barn i ulike grupper, 1-13 år)
13:00Åpen kafe med salg av lunsj
17:15Bønnemøte
18:00Gudstjeneste
20:00Åpen kafe med salg av kaffe og kaffemat

OBS! Det er ikke noe eget opplegg for barna på denne konferansen!

.

.

Egil Elling Ellingsen er pastor i IMI-kirken og rektor på ACTA bibelskole. Han har et brennende engasjement for å se at kirka får betydning i samfunnet og når ut til mennesker som ikke enda tror.

Morten Edvardsen er pastor i Tønsberg Frikirke og rektor for Tønsberg Bibelskole, og har bakgrunn blant annet som prest i Den norske Kirke og fra lederskapet i OASE. Morten er opptatt av å se Guds rike gå frem i Norge.

Øistein Øvergaard er lovsangspastor i IMI-kirken. Han er utdannet pastor fra Ansgarskolen i Kristiansand. Har vært ungdomspastor i Arendal, lovsangspastor i New York, samt pastor i Bergen. Har stått i bresjen for CD-utgivelsen "Troens øyne" fra IMI-kirkens lovsangsarbeid.

Thomas Wilhelmsen er låtskriver og lovsangsleder i IMPULS og IMI-kirken. Han har ledet IMPULS sitt lovsangsarbeid i 10 år. Har skrevet boka “Oops!.. jeg tilba igjen” og bidratt på alle IMPULS sine utgivelser. Han har også startet ACTA Lovsangsskole og leder i dag denne skolen.

Albumet I Guds nærvær lanseres på konferansen i september 2018. Seks nye norske lovsanger som vi tror skal få betydning for mennesker og menigheter! Vi gleder oss!

Seminarer

Min reise med Den Hellige Ånd – Storsalen

Morten Edvardsen har blitt sterkt berørt av livet han møtte i Bethel Church, Redding, og har tatt med seg mye av det han møtte der hjem til menighetene han har ledet. Samtidig har han også møtt motstand, og måtte betale en pris for sitt fokus på å bringe Guds rike-kultur til Norge. I dette seminaret blir han intervjuet av Egil Elling Ellingsen om sin reise med DHÅ, og sine refleksjoner – også teologisk – rundt det han er med på.

 

Kall, livsvalg og Guds ledelse – Bønnerommet

Hva er et kall og hvordan forholde en seg til Guds kall og ledelse i eget liv? Hvordan forholder vi oss til mange av de store valgene i livet og tar Gud med inn i dette?
Bjørn Wang

 

I Guds nærvær – Bakre kapell

IMI har nettopp sluppet et nytt lovsangsalbum og på dette seminaret får du høre hvordan sangene ble til og bakgrunnen for albumet og  litt om hvordan vi tenker rundt dette med lovsang og tilbedelse. Du er hjertelig velkommen på dette seminaret selv om du ikke selv er med i lovsangsteam😊
Øistein Øvergaard m/team

 

Gi det videre - Konferanserom 2. etasje

Få en smak av globalt arbeid og av det nyutvikla Misjonskurset Gi Det Videre. Møt IMI Kirkens internasjonale ledere Terje Høyland, Steve Bruns, Kjartan Sørheim og Morten Berge

 

Praktisk informasjon

Priser

EARLYBIRD-PRISER TIL OG MED 27.8:

Ordinær: 500,-

Studenter, honnør og medlemmer i IMI Kirken: 400,-

PRISER FRA 27.8 OG I DØRA:

Ordinær: 600,-

Studenter, honnør og medlemmer i IMI Kirken: 500,-
Medarbeidere etter avtale med leder: 100,-

Enkeltmøter voksen: 200,-

Møtene på søndag er gratis.
Varm lunsj lørdag koster 100,-. Kan kun garanteres ved nettpåmelding. 

Påmelding

Overnatting

Overnatting må ordnes selv.

Vi anbefaler Scandic Forum Hotel som ligger veggivegg med IMI kirken. Telefon 5193000 eller e-post forum@scandichotels.com. Oppgi kode D000035208 ved bestilling på nettsiden, eller direkte til hotellet.

Priser pr. natt ink frokost:

Enkeltrom 813,-
Dobbeltrom 913,-
Trippelrom 1065,-

Ellers ligger Alstor Hotel og Clarion Hotel Energy i gangavstand fra IMI-kirken

Veibeskrivelse og transport

IMI-kirken ligger i Gunnar Warebergsgate 15, 4021 Stavanger. Vegg i vegg med det høye, ovale Scandic Forum Hotell. Inngangen til kirken ligger til vestre for inngangen til hotellet. Det er betalingsparkering i parkeringshus ved siden av.

Fra Sola flyplass

Ta flybussen som går via Forum/Madla og si at du skal til/trykk på stoppknappen når det annonseres Scandic Forum Hotel. Gå i retning av det høye, ovale hotellet. Ta flybussen som går via UIS/SUS og be de stoppe på Brustadbua. Kryss gata og passer foran inngangen på butikken Brustadbua, fortsett rett frem på gangveien langs E39 til du ser det høye, ovale hotellet (litt lenger å gå enn den andre flybussen) Kopiere fra Impuls sin hjemmeside: Buss fra Stavanger sentrumBil fra KristiansandBil fra Bergen

Buss Fra Stavanger sentrum

Ta buss: nr. 2, 3, 6, 7 eller 16.

Gå av på stoppestedet: Tjensvollkrysset.  Gå over veien via broen formet som en rundkjøring i lufta, og gå i retning av det høye hotellet. Inngangen til kirken ligger til venstre for hotellets inngang

Bil fra Kristiansand

Du kjører på E39, tar av ved avkjøringen mot sykehuset rett før sentrum. Ta til venstre i denne rundkjøringen, deretter rett fram i de to neste rundkjøringene. Litt etter Brustadbua (butikk på venstre hånd), ser du det høye hotellet. Kjør helt rundt i neste rundkjøring og litt tilbake. Ta første vei inn til høyre etter parkeringshuset. Her vil det stå skilting til parkering for buss og bil.

Bil fra Bergen

Følg E39 etter at du kjører av ferja ved Mortavika gjennom Rennfast tunnellene. Gjennom bomringen og tunnellen. Rett frem i tre rundkjøringer og inn til høyre etter parkeringshuset. Følg skilting til parkering for buss og bil.

Finn frem

IMI-kirken
Gunnar Warebergsgate 15
4021 Stavanger

Meld deg på nå